Mrt

Çok kıymetli mesai arkadaşımız; Rehberlik Öğretmenimiz Oktay DÜNDAR Rahmet-i Rahman´a kavuşmuştur. Merhuma Allah´tan rahmet diliyoruz. Mekânı cennet, makamı âli olsun.

Kıymetli mesai arkadaşımız Özlem Dündar'a ve yakınlarına da Cenab-ı Hak´tan baş sağlığı ve sabır niyaz ediyoruz.

Mrt

Tarih, Birinci Dünya Savaşı’nda stratejik öneme sahip Çanakkale Boğazı’nda İtilaf  Devletleri’ni bozguna uğratan Türk askerinin istiklal ve istikbal mücadelesinde azim, inanç ve kararlılığının destansı mücadelesine şahit olmuştur. Bu vesileyle bu büyük zaferin 109. yıl dönümünde Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu önemli günün anma ve kutlama hazırlıklarında yer alan öğretmenlerimiz Esin SARIOĞLU, Ünzile AKKOCA, Ümmügülsüm HANLI, Aydın ÖZTÜRK ile pano hazırlamadan başlayarak sunuş, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, şiir, konuşma, şanlı zaferden bir kesiti canlandıran oyunun sahnelenmesine kadar programı gerçekleştiren tüm öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizle 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ndeyiz.

Milletimizin topyekün milli egemenliğe sahip çıkıp, darbeci işgale direndiği o güne bir kez daha şahitlik ettik.

O şanlı direniş ruhumuzda ilelebet yaşayacak.

Unutmadık, unutmayacağız!

Mrt

Yeşilay Haftası etkinlikleri çerçevesinde günümüzde artan bağımlılıklara karşı dikkat çekmek, öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla bir program hazırlanarak bilgilendirmeler yapıldı. Özellikle yeni nesli peşinden sürükleyen  sosyal medya, oyun vs. bağımsızlıklara dikkat çekildi. Hafta dolayısıyla öğrencilerimiz tarafından hazırlanan panoda ise bağımlılıkların insan sağlığını nasıl esireti altına aldığı resmedildi.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Okul Sporları İlçe Satranç Turnuvası Gençler'de Kızlar Kategorisinde okulumuz öğrencisi 10/B sınıfından Sümeyye ŞEKERCİ ilçe üçüncüsü olmuştur. Ayrıca öğrencimiz Sayed Akif OBAİD turnuva sonunda ön sıralarda yer almıştır. Turnuvaya katılan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 9, 10, 11. Sınıf öğrencilerine "Dijital Dünya ve Sanal Bağımlılık" başlığı adı altında, "Sosyal Medya Bağimlılıgı", "Oyun Bağımılıgı" ve "Ekran Zamani Kontrolü" konulariyla ilgili bir program gerçekleştirildi.

Mrt

Öğretmenimiz Elif Akdoğan Aybal rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı TÜBİTAK 2204 "Kültürel Zenginlikteki Hazine - Eskimeyen Değerlerin İzinde : Gelenekli Çocuk Oyunları" projemiz ile Edebiyat dalında bölge üçüncüsü olduk.

Ayrıca emekleri için Mustafa Sıddık Özcan'a da teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz afet ve acil yardım kulübü rehberliğinde çök, kapan, tutun ve tahliye tatbikatı yaptık.

Mrt

MEB Bakan Yardımcımız Sayın Nazif Yılmaz Tübitak 2204-A Liseler Arası Proje Yarışmasında standımızı ziyaret etti.

Sayın Bakan Yardımcımız Nazif Yilmaz'in nazik ziyareti ve projemize gösterdiği ilgi için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Deyim ve Atasözü Resimleme etkinliği çerçevesinde ortaokul ve lise öğrencilerimizin yaptığı çizimlerden seçtiklerimiz okulumuz koridorlarında sergilendi. Çalışmaya katılan öğrencilerimiz ile Fatma Mahiroğlu, Hatice Atilkan, Aydın Öztürk ve ilgilenen diğer öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Pursaklar İHH yönetimi okulumuzu ziyaret ettiler.

İHH 'nın yardım projelerine verdiğimiz destekten dolayı okulumuza bir teşekkür belgesi hazırlamışlar, teşekkür belgemizi okul müdürümüz İbrahim Erdoğan'a takdim ettiler.

İHH Pursaklar başkanı Mehmet Yurtseven'e ve İHH yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Şbt

Yoğunlaştırılmış yabancı dil programı  İngilizce dersi birinci dönem kazanım değerlendirme sınavı yapıldı

Ock

Okulumuzu  Okullar Arası İl Müsabakalarında Floor Curling branşında Erkek Takımı olarak temsil eden;  Aziz Çoban Ali Esat Erol Dursun Efe Safran  İsimli öğrencilerimiz 4.cü olarak bizi Kupa ve Bronz Madalyalarıyla gururlandırdı.

Ock

Okulumuzu  Okullar Arası İl Müsabakalarında Floor Curling branşında Karma Takım olarak temsil eden;  Sümeyye Şekerci Samet Yardımcı  İsimli öğrencilerimiz 3.cü olarak bizi Kupa ve Bronz Madalyalarıyla gururlandırdı.