Kuzey Makedonya Hareketliliği

"Pandora's Box In Homes and Pocket!" Erasmus+ KA210SCH projemizin ikinci hareketliliği 6 - 11 Kasım 2022 tarihleri arasında Kuzey Makedonya, Üsküp'te gerçekleştirilmiştir.

OOU Dituria-Saraj okulunda proje konumuz olan medya okuyazarlığı ve dezenformasyon ile ilgili gerekli sunumlar yapılmış ve kalan zamanlarda Kuzey Makedonya'nın çeşitli noktalarına geziler düzenlenmiş, hem eğitim hem de kültürel etkileşimlerle ve faydalı aktivitelerle dolu bir haftanın ardından hareketlilik başarıyla sonlandırılmıştır.

Hareketliliğin üçüncü gününde Üsküp'te Eğitim yetkililerine partner okul öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ile ziyaretler gerçekleştirilmiştir. Bu ziyaret kapsamında projemiz,okulumuz ve ülkelerimiz hakkında bilgiler verilmiş ve istişarelerde bulunulmuştur.

Hareketliliğimizin son gününde bir veda yemeği yenilmiş ve sertifika töreni gerçekleştirilmiştir..

Dolu dolu geçen bir haftanın ardından partner okul öğrenci ve öğretmenlerimiz kendi ülkelerine geri dönmüşlerdir.

Yayın: 06.03.2023 - Güncelleme: 06.03.2023 11:52 - Görüntülenme: 100