T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Türkiye Hareketliliği

"Pandora's Box In Homes and Pocket!" Erasmus+ KA210SCH projemizin ilk hareketliliği 5-10 Haziran tarihleri arasında Türkiye'de, okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

 

"Pandora's Box In Homes and Pocket!" Erasmus+ KA210SCH projemizin ilk hareketliliği 5-10 Haziran tarihleri arasında Türkiye'de, okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz Konferans salonunda proje konumuz olan medya okuyazarlığı ve dezenformasyon ile ilgili gerekli sunumlar yapıldıktan sonra Ankara'nın çeşitli noktalarına geziler düzenlenmiş, hem eğitim hem aktivitelerle dolu bir haftanın ardından hareketlilik başarıyla sonlandırılmıştır.

Hareketliliğin son gününde Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Kılıçgil ve Pursaklar Kaymakamımız Mehmet Yıldız'a misafir öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, proje koordinatörümüz Zeynep Güneş ve Okul müdürümüz İbrahim Erdoğan ile ziyaretler gerçekleştirilmiştir. Bu ziyaret kapsamında ülkeler ve kendi ülkemiz ile ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirilmiş, istişareler yapılmıştır. Hareketliliğimizin son gününde gerçekleştirilen bu ziyaretlerin ardından günün sonunda bir veda yemeği tertip edilmiş, yemeğe proje partnerlerimiz ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, okul müdürümüz, proje koordinatörümüz, bazı öğretmen ve öğrencilermiz katılmıştır.

Dolu dolu geçen bir haftanın ardından misafirlerimiz hareketlilikten son derece memnun bir şekilde dönüş yolculuğuna çıkmış, ülkelerine yolcu edilmiştir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.03.2023 - Güncelleme: 06.03.2023 11:57 - Görüntülenme: 117
  Beğen | 0  kişi beğendi