Ara

İngilizce öğretmenimiz Zeynep Güneş tarafından yazılan "Pandora's Box In Homes and Pockets" isimli, medya okuryazarlığı konulu, Türkiye, İrlanda, Kuzey Makedonya ve İtalya ortaklı Erasmus+ Ka210(60000 Euro) projesi hibe almaya hak kazanmıştır.

Kas

Okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak bu yıl TÜBİTAK bilim fuarına birbirinden güzel projelerle hazırlanmıştır.

Uzun bir yolculuğun ardından çalışmalarımızı okulumuzda sergilemek adına bilim fuarı standları kurduk ve ziyaretçilerimizi fuarımıza davet ettik.

Bilim Fuarına İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL, şube müdürlerimiz ve okul müdürlerimiz teşrif ettiler.

Fuarın ilk gününde yoğun ziyaretçi katılımı ile projelerimizi anlatma fırsatı bulduk.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden ingilizce öğretmeni Meral Arısoy, Turkiye nın kuruculugunu yaptığı Italya ve Romanya dan ortakların katılımı ile toplamda 16 öğretmen ve 149 öğrenci ile 'Analytical Project' isimli etwinning projesi yürütmektedir.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni  Zeynep Güneş'in, Polonya V Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Adama Asnyka w Szczecinie okulu İngilizce öğretmeni Tomasz Obiala ile kuruculuğunuyaptığı , "Throw Back to the 20th Century" ("20. Yüzyıla Geri Dönmek")  projesi  okulumuz öğrenci takımı ile yürütmektedir. Yine okulumuz İngilizce öğretmeni Meral Arısoy kendi ayrı öğrenci takımı ile bu projede yer almaktadır.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Meral Arısoy'un  dahil olduğu İngilizce deyim ve atasözlerini öğretme projesi İtalya ve Romanya ortakları ile birlikte 13 öğretmen ve 52 öğrenci ile yürütülmektedir.

May

Kurucu ortaklığını okulumuz İngilizce öğretmeni Meral Arısoy'un üstlendiği medya okuryazarlığı projemiz; Ürdün ve Fransa ortaklarıyla toplamda 10 öğretmen 66 öğrenci ile yürütülmektedir.

May

Okulumuz öğretmenlerinden İngilizce öğretmeni Meral ARISOY kuruculuğunu Türkiye 'nin üstlendiği Hırvatistan ve Romanya ortaklı 12 öğretmen ve 78 öğrenci ile İngilizce dilinde ' Are You Safe?' isimli internet ve digital medya güvenliğini öğreten bir proje yürütmektedir.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni  Zeynep Güneş, eTwinning Projeleri Kapsamında "CULTURAL PATCHWORK (Kültürel Kırkyama)" projesini  okulumuz öğrenci takımı ile yürütmektedir.

Mrt

"STRENGTHENING MEDIA LITERACY(Media Okuryazarlığını Güçlendirme)" eTwinning Projesi  Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, İngilizce öğretmenimiz Zeynep Güneş rehberliğinde Bulgaristan, Romanya, Moldova Cumhuriyeti ve Türkiye okullarıyla yeni bir eTwinning projesiyle yürütmektedir.

Şbt

Okulumuz, eSafety akreditasyon sistemi tarafından gerçekleştirilen ölçme ve değerlendirme sonucunda dijital araçlar ve internetin çevrimiçi güvenlik çerçevesinde kullanılması bakımından Avrupa çapında geçerli olan "BRONZ" etiketini almaya hak kazanmıştır. Esafety etiketimiz 08/2022'ye kadar geçerli olacak, bu tarihten sonra yeniden değerlendirilerek güncellenecektir. Bu nedenle internet ve dijital araçların kullanımı bakımından güvenli okul olma yolunda; yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin bu konuda farkındalıklarını arttırmak için çalışmalarımız devam edecektir.

Ock

Okulumuz İngilizce öğretmeni MERAL ARISOY kurucu üyeliğini Mersin ve İzmir den iki okulun üstlendiği Türkiye 'nin farkli sehirlerinden oluşan 9 Türk ortaklı 'Yöremizdeki Türkülerin Hikayaleri' adlı projeyi yürütmektedir.

Ara

Okulumuz ingilizce ögretmenleri ZEYNEP GÜNEŞ ve MERAL ARISOY un yürüttüğü bu proje hakkında daha çok bilgi edinmek isterseniz, projeyi sosyal medya hesabından  veya blog sitesinden takip edebilirsiniz.

Kas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni  Zeynep Güneş E-Twinning Projeleri Kapsamında "New Generation Teachers / Web 2.0 Tools (Yeni Nesil Öğretmenler / Web 2.0 Araçları)" projesini  9. sınıf öğrencilerinin katılımı ile yürütmektedir.

Kas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni  Fülya Demirci  E Twinning Projeleri Kapsamında "I improve inside While Corona weakens outside" (Korona dışarda zayıflarken, ben içerde gelişiyorum) projesine  9. Ve 11. Sınıf öğrencileriyle katılım göstermişlerdir.