Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
TEVFİK İLERİ MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. PURSAKLAR ANADOLU İHL FEN VE SOSYAL BİL PROJE OKUL BLOK NO: 2 PURSAKLAR / ANKARA
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin şaşmaz hedefleri doğrultusunda geçmişinin şanlı kahramanlarının sergilediği örneklerden feyiz alarak, geleceğe yön veren olumlu örnekleri farklı bakış açılarıyla değerlendirerek dünü ve bugünü bütünleştirmek; dürüst, erdemli, özverili, çalışkan, araştırmacı, özgüveni yüksek, kendini, ailesini, okulunu ve ülkemizi dünya ekseninde hatrı sayılır, saygın konumlara yükseltebilecek bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Milli ve manevi değerleriyle bezenmiş, sorumluluk almayı bilen, sorunlarıyla baş edebilen, bilgili olmanın önemini bilen, becerikli, yüksek karakterli, erdemlerle bezenmiş, fırsatları iyi değerlendiren, özgüvene sahip, bilgi ve teknolojiyi kullanmayı bilen, asrın gerektirdiği donanıma sahip, çevresine faydalı iyi kişiler yetiştirebilmektir.
Başarılar
Dünya Muay tai Şampiyonluğu, Türkiye gençler halter şampiyonluğu,Avrupa badminton şampiyonluğu,
08.30- 15.20
İngilizce - Arapça