T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi

CULTURAL PATCHWORK (Kültürel Kırkyama)

Okulumuz İngilizce Öğretmeni  Zeynep Güneş, eTwinning Projeleri Kapsamında "CULTURAL PATCHWORK (Kültürel Kırkyama)" projesini  okulumuz öğrenci takımı ile yürütmektedir.

Romanya ve Türkiyeden 10 öğretmenin buluştuğu proje, öğretmenler tarafından oluşturulan öğrenci takımları ile yürütülmektedir.

Projenin amacı, öğrencileri farklı kültürlerle tanıştırmak ve bu konuda onlarda farkındalık yaratmak, iletişim becerilerini geliştirmek, medya okuryazarlığı ile ilgili bilinci artırmak, eğitimde kullanılan web 2.0 araçlarını öğrencilerin kullanmasını sağlamak, öğrencilerimizin yaratıcılıklarına, analitik düşünmelerin ve 21. yüzyıl becerilerine katkıda bulunmak, yabanci dilde pratik yapmalarını sağlamak, proje tabanlı öğrenmenin mantığını kavratmaktır. Projenin başarılı olması durumunda Erasmus projesi olarak başvuruda bulunulması hedeflenmektedir.

Projeyi takip etmek ve aktarılan bilgilerden istifade etmek isteyen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için projenin sosyal medya hesap linkleri aşağıdadır:

https://www.facebook.com/groups/193683202231091/members    

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.03.2021 - Güncelleme: 06.03.2023 12:19 - Görüntülenme: 282
  Beğen | 1  kişi beğendi