ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi

E Twinning - ESER VE DEYİMLERİ RESFEBELEME

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Akdoğan Aybal' ın Silopi Atatürk Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Elif Güzel Yalın ile birlikte kuruculuğunu yaptığı Eser ve Deyimleri Resfebeleme projesi Adana, Konya ve Van illerimizdeki ortaklarımızla yürütülüyor.

Öğrencilerimize yaparak yaşayarak öğrenme mantığından hareketle, Türk edebiyatındaki eser ve deyimleri harf, sayı, simge ve görsel kullanarak kalıcı öğrenmeyi sağlayan bir oyun oluşturuyoruz. Öğrencileri ezber mantığından uzaklaştırarak kavram birleştirmeyi, yaratıcılığı arttırmayı, kendini ve yeteneklerini daha iyi tanımayı hedefleyen bir proje yapıyoruz. Projemizde ayrıca web 2.0 araçlarını kullanarak öğrencilerimizin proje tabanlı öğrenme mantığını anlamalarını sağlamak amaçlanmıştır.

05-02-202205-02-2022

Yayın: 05.02.2022 - Güncelleme: 06.03.2023 12:15 - Görüntülenme: 325