T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi

E-twinning Projesi- Korona dışarda zayıflarken, ben içeride gelişiyorum- I improve inside While Corona weakens outside

Okulumuz İngilizce Öğretmeni  Fülya Demirci  E Twinning Projeleri Kapsamında "I improve inside While Corona weakens outside" (Korona dışarda zayıflarken, ben içerde gelişiyorum) projesine  9. Ve 11. Sınıf öğrencileriyle katılım göstermişlerdir.

Gaziantep Mehmet Emin Er Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce öğretmeni Celal Munis tarafından oluşturulan proje Türkiye'nin farklı şehir ve okullarından 10, yabancı ülkelerden 3,  toplam 13 ortak okulun öğretmenleri ve aktif öğrencileriyle yürütülmektedir.

Projenin amacı öğrencilerimizi en güvende olacakları ev ortamında eğlenebilecekleri ve gelişebilecekleri yaşlarına uygun aktivitelere yönlendirmektir. Öğrencilerimiz hem el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirecek fırsatlar bulacak hem çeşitli Web 2.0 araçlarını kullanacaklar hem de İngilizce bilgilerini artıracaklardır.

Projemizin temelde 4 görevi vardır.  Bunlar ; challenge games(Kapışma oyunları) ,   game designs( Oyun mekanizması tasarlamak) , DIY recyling materials ( Geri gönüştürülebilir malzemelerle Yeni ürünler tasarlamak) ve reading English books(İngilizce Kitaplar Okumak) .Tüm okul öğrencileri bu görevleri her ay düzenli olarak yerine getirip isimlerine tanımlı olan Twinspace sayfasına yüklemek ile sorumlulardır.

Öğrencilerimizin hazırladığı proje posteri seçimi:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSei57gN01ATrtfN5RuWOncBMxQGOk2ZFI9iFnzwnsuRcJmYzA/viewform?usp=sf_link

02-11-202002-11-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.11.2020 - Güncelleme: 06.03.2023 12:21 - Görüntülenme: 242
  Beğen | 6  kişi beğendi