ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Vatanı, milleti, mukaddesatı uğruna canını veren aziz şehitlerimizi özellikle menfur terör saldırısında sınır ötesinde şehit olan vatan evlatlarımızı rahmet ve minnetle andık. 15.01.2024 tarihinde Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Faruk YELKENCİ Bey, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Turgut ÜNAL Bey ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürümüz Battal AKMAN Bey’in katılımıyla şehitlere saygı ve vefa programı düzenlenmiştir.  Kur’an-ı Kerim tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın akabinde öğrenci ve öğretmenlerimize hitap eden Sayın Bakan Yardımcımız: “Şehitlerimize vefa göstermenin yolu erdem, bilim ve teknolojide ilerleyerek terör ve terör destekçilerinin karşısında dimdik durmaktan geçer. Onların emanetine bu şekilde sahip çıkmak için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.   Katılımlarından dolayı Sayın Bakan Yardımcımıza ve misafirlerimize Pursaklar Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin aziz ruhlarına bağışlamak üzere öğretmenlerimiz ve sınıflarımız birer hatim indirmektedir.

15-01-202415-01-202415-01-202415-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 13:24 - Görüntülenme: 187