ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Aydın ÖZTÜRK’ ün düzenlemiş olduğu Açık Uçlu Edebiyat Yarışması 10 Ocak 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi. 12. Sınıf öğrencilerinin katıldığı, 10 ve 11. sınıf konularının dahil edildiği yarışmada 35 soru yer aldı.

Ara

Öğretmen ve eğitim yöneticileri gelişim faaliyetleri kapsamında Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ettik.

Ara

Öğrencilerin durumlarını izleme ve değerlendirme faaliyetleri kapsamında 2. veli toplantısı yapıldı ve ara karneler dağıtıldı.

Ara

Kültürel gelişim faaliyetleri kapsamında okulumuz öğrencileri il birlikte Ayla Filmini izledik.

Ara

Fiziksel Alana gelişimi faaliyetleri kapsamında okulumuz giriş katında üniversite tanıtım köşesi hazırlanmıştır.

Ara

Çevre ile İşbirliği halinde çalışma ffaliyetleri kapsamında Saray Selçuklu Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe katıldık

Ara

EKET Fuarcılık bu yıl Altınpark ANFA Fuar alanında ÜNİTERCİH fuarı düzenlemiştir.

Öğrencilerimizin Üniversite tercihlerine ışık tutacağını düşündüğümüz bu fuarı ziyaret ettik.

Bu gezimize rehberlik eden Furkan SALEPÇİ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım öğretmenler gününün sabahında tören yapıldı. Şiirler okundu, okulumuzun en tecrübeli öğretmenleri günün anlam ve önemine binaen duygularını paylaştı.

Öğrencilerimizin en önemli sürprizlerinden bir tanesi dei teneffüs zillerinin "Öğretmenim" adlı şarkıyla çalmasıydı.

Günün sonunda tüm öğremenler okul müdürümüzün önderliğinde yemekte buluştular yemeğin ardından pasta kestiler.

Kas

Pursaklar Müftülüğümüzün desteği ve teşviği ile düzenlenen okuma etkinliği grubumuz, katıldıkları konferansta " Tüm kitaplar bir kitabın anlaşılması için okunur." bahsinin farkına vardılar.

Kas

İlçemizdeki tüm liselerin yer aldığı Futbol turnuvasında nefes kesen müsabakalar devam ediyor.

İlçe şampiyonluğu için iyi bir başlangıç yapan futbol takımımıza başarılar dileriz.

Kas

Mevlid Kandili Münasebetiyle duyulan sevinç ve Alemlere Rahmet olarak Gönderilen Peygamberizin hadisi şerifleri panolarımızı süslediler.

Kas

Öğrencilerimize, Kardeş okul Pursaklar İmam Hatip Ortaokulunda Vaizlik/Vaizelik uygulamaları yaptırılarak, mesleki gelişimleri destekleniyor.

Kas

Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri, veli ziyaretlerine devam ediyorlar.

Kas

Rehber öğretmenlerimiz Oktay Dündar ve Bahar Karakoç, Yeni sınav sistemi hakkında bilgiler vererek merak edilen soruları cevapladılar.

Kas

Eğitimci Yazar İlahiyatçı Prof. Dr. Taha Tahsin Aslan Okulumuzda "Ergenlik Sorunları" konulu bir seminer vermiştir.